Διαμονή

Τα Ιωάννινα προσφέρουν πολλές και ποιοτικές επιλογές διαμονής στους επισκέπτες τους. Η οργανωτική επιτροπή εξασφάλισε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές για τους συνέδρους στο κορυφαίο πεντάστερο ξενοδοχείο Grand Serai Congress & Spa και στο, με πολύ καλές κριτικές, φθηνό ξενοδοχείο Dioni, που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης. Τα Ιωάννινα είναι ιδιαίτερα όμορφα το Σεπτέμβριο και ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης καθιστά πιο εύκολο το συνδυασμό της παρακολούθησης του συνεδρίου με την απόλαυση περιπάτων στο ιστορικό κέντρο της πόλης, το κάστρο και τη λίμνη.

Συμβουλεύουμε τους συνέδρους να προβούν σε κράτηση το συντομότερο δυνατό καθώς ο Σεπτέμβριος είναι μήνας κατά τον οποίο τα Ιωάννινα δέχονται μεγάλο αριθμό τουριστών και οι διαθεσιμότητα των δωματίων μειώνεται γρήγορα, ακόμη και μήνες πριν.


grandserai_logo_gr_transparency_low

Grandserai

Grand Serai Congress & Spa bookmarkbookmarkbookmarkbookmarkbookmark

Το Deluxe GRAND SERAI CONGRESS & SPA HOTEL που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων, είναι χτισμένο σε μία έκταση 13 στρεμμάτων και έρχεται να προσφέρει στους επισκέπτες του μια νέα αντίληψη στην έννοια της Φιλοξενίας.

Τα 216 υπέροχα διακοσμημένα δωμάτια, παραδοσιακά χαγιάτια και πολυτελείς σουίτες καθώς και οι υψηλού επιπέδου ανέσεις είναι σε θέση να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Στο νέο GRAND SERAI SPA, απολαύστε ένα ολοκληρωμένο κόσμο φροντίδας, περιποίησης και χαλάρωσης.

Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό: booking.com: 120€, Προσφορά για συνέδρους 75€ τη βραδιά (standard room)

Μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό: booking.com 110€, Προσφορά για συνέδρους 65€ τη βραδιά (standard room)


Dioni Hotel bookmarkbookmark

Το Dioni Hotel βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, ανάμεσα στο ιστορικό και το σύγχρονο κέντρο των Ιωαννίνων και προσφέρει δωμάτια με επιπλωμένο μπαλκόνι και δωρεάν Wi-Fi. Έχει επίσης μπαρ με lounge και τζάκι.

Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό: booking.com: 48€, Προσφορά για συνέδρους 40€ τη βραδιά

Μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό: booking.com 38€, Προσφορά για συνέδρους 30€ τη βραδιά